Vores mission

Udnyt eksisterende p-pladser

Visitors bringer eksisterende p-pladser i spil, som ellers er utilgængelige for borgerne eller den ønskede målgruppe. Vi tror på, at det er bedre, at udnytte den eksisterende p-kapacitet, før der etableres nye p-pladser.

Minimere søgetrafik

Vi har en mission om at minimere søgetrafikken, både ved at øge udbuddet af p-pladser, samt muligheden for at booke p-pladser forud, så man ved, at der er en ledig plads ved ankomst. Mindre søgetrafik er bedre for miljøet og giver mere kvalitetstid for familien.

Bedre p-muligheder

Vi ønsker at skabe flere parkeringsmuligheder for borgerne i de større danske byer på en nem og billig måde.

Mere miljøvenligt

For mange er bilen en nødvendighed som transportmiddel for at få hverdagen til at hænge sammen. Ved at udnytte de eksisterende p-pladser mere intelligent kan den brændstofslugende søgetrafik reduceres. Det ønsker vi bl.a. at gøre ved at øge udbuddet af tilgængelige p-pladser for borgerne, samt ved at gøre det muligt at booke en p-plads forud, så borgerne ved præcis, hvor de skal parkere.

Eksisterende p-pladser

Ved at udnytte de eksisterende p-pladser bedre, kan nyanlæg udskydes og somme tider helt undgås. Det efterlader mere plads i byen til rekreative områder og er ressourcebesparende. Vores mission er at optimere udnyttelsen af den eksisterende p-kapacitet bedst muligt.

Vil du høre mere?

Så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.