Nyheder

Presseomtale

Her kan du læse nyheder og artikler omkring Visitors og vores lokationer.

35 p-pladser i Codanhus på Frederiksberg

1/9/2022

Frederiksberg Kommune lejer 35 parkeringspladser i Codanhus, som stilles gratis til rådighed for frederiksbergborgere med beboerlicens. Ordningen træder i kraft 1. september 2022. De 35 parkeringspladser er ikke faste pladser i Codanhus, og man kan som frederiksbergborger med en bookning parkere på en hvilken som helst af de offentligt tilgængelige pladser i parkeringshuset uden yderligere betaling.

Læs mere

315 nye p-pladser i Hillerød

3/6/2022

En række private og kommunale p-pladsejere i Hillerød Kommune og firmaet ParkPrivate begynder nu at dobbeltudnytte parkeringspladser. Der er mange uddannelsesinstitutioner og virksomheder i Hillerød, der råder over parkeringspladser. Pladser, der står tomme om aftenen, natten og i weekenderne.

Læs mere

140 nye p-pladser i Kolding midtby

9/6/2021

Kolding Kommune går nye veje for at gøre det lidt lettere at finde en ledig parkeringsplads i Kolding midtby. Fra 15. juni kan bilister via mobilen gratis booke en p-plads, som kommunen har lejet hos virksomheder, organisationer, boligselskaber, m.fl. Sammenlagt kommer der knap 140 nye p-pladser fordelt på syv forskellige adresser.

Læs hele artiklen her


Private er klar til at åbne hundredvis af p-pladser til alle

2/11/2021

Hundredvis af “nye” parkeringspladser kan blive tilgængelige i Hillerød Centrum om eftermiddagen, i aftentimerne og i weekenderne. Det fremgår af en dagsorden til Arkitektur-, Byplan- og Trafikudvalgets møde på onsdag.

Læs hele artiklen her

Private p-pladser skal afhjælpe manglen på offentlige p-pladser i Koldings midtby

1/1/2021

Kolding Kommune forhandler i øjeblikket om en aftale, der skal sikre, at op mod 600 private parkeringspladser i midtbyen bliver offentligt tilgængelige, når de alligevel står tomme.

Mange hundrede private p-pladser i Koldings midtby står hver dag tomme, mens deres normale brugere og ejermænd er afsted på arbejde.

Læs hele artiklen her