FAQ

Kommuner og virksomheder

Virker appen til både android og iPhone?

Ja! Vi app’en kan både hentes til Android og IOS.

Hvordan bliver jeg medlem af en parkeringsgruppe?

Når du opretter dig som bruger, skal du efterfølgende tilmelde dig en parkeringsgruppe. Du vil blive præsenteret for 3 forslag, som er de tre grupper der rent geografisk, er placeret tættest på dig. Passer ingen af de tre forslag er der et søgefelt, hvor du kan søge efter et specifikt gruppenavn.

Kan jeg godt være medlem af flere parkeringsgrupper?

Ja, der er ingen begrænsning på hvor mange grupper du kan være medlem af

Koster det noget at være medlem?

En kommunal parkeringsgruppe vil oftest være gratis for borgerne i kommunen at benytte. Dog kan der undtagelsesvis være nogle kommunale parkeringsgrupper, som kræver et månedligt abonnement, hvorefter alle p-pladserne frit kan bookes. Prisen fremgår i tilmeldingsprocessen til den enkelte gruppe.

Det fremgår ikke af skiltene på parkeringspladsen, at man kan parkere med Visitors?

Er det muligt at booke p-pladsen i app’en kan du se bort fra skiltningen på p-pladsen. En booking svarer til en tidsbegrænset parkeringstilladelse, svarende til det tidsrum du har booket.

Skal jeg indstille min P-skive når jeg parkerer bilen?

Nej, det behøver du ikke.

Jeg har skrevet en forkert nummerplade, kan jeg ændre den?

Ja, gå inder undermenupunktet parkeringer, og find den aktuelle parkering og tryk på den. Herefter kommer du ind på en detaljeside, hvor du kan se hvilken nummerplade du har anført. Hvis du trykker på Rediger oppe i højre hjørne, kan du opdatere nummerpladen.

Kan jeg se hvornår den enkelte p-plads generelt kan anvendes?

Ja, hvis du trykker på p-pladsen inde på kortet, og trykker på book kommer du ind på infosiden om p-pladsen. Her fremgår anvendelsestidspunkter for den pågældende p-plads.

Hvordan kan jeg være sikker på at jeg parkerer det rigtige sted?

Hver enkelt p-plads i parkeringsgrupperne er oprettet med en separat beskrivelse og med tilhørende billeder. Husk altid at læse beskrivelsen. Der kan fremgå nogle specifikke retningslinjer for den enkelte p-plads. F.eks. kan det være at man skal parkere i den højre side af p-arealet.

Hvor mange aktive bookinger kan jeg have?

Som udgangspunkt kan man have 5 ad gangen. Antallet kan dog variere fra gruppe til gruppe.

Hvor lang tid kan jeg booke frem i tiden?

Der er ingen grænse for, hvor langt frem i tiden du kan foretage en booking

Jeg har modtaget en p-afgift hvad gør jeg?

Har du modtaget en p-afgift skal du henvende dig til det firma, som har udstedt afgiften. Er p-afgiften udstedt i et tidsrum, hvor du havde en aktiv booking i Visitors, skal du kontakte Visitors på info@visitors.dk eller på telefon 71 99 00 07

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Det gør du inde i app’en under menupunktet profil. Her trykker du på Administrer abonnement, hvorefter du finder knappen afmeld.

Mit betalingskort er udløbet, hvor opdaterer jeg det?

Det gør du inde i app’en under menupunktet profil. Her trykker du på Administrer abonnement, hvorefter du kan trykke på knappen betaling, og opdatere dit betalingskort.

Ejerforeninger

Hvordan virker Visitors?

Visitors er et værktøj til ejerforeninger, virksomheder eller boligområder, hvor der er problemer med parkering. Ved at samle beboerne i en Visitors-gruppe, gør man det nemt at booke en af sine naboers p-pladser til en gæst. Når du har booket en p-plads til en gæst, får gæsten automatisk en p-tilladelse og kan nemt blive guidet hen til den rigtige plads.

Hvis I har kontrol af jeres p-pladser af et autoriseret p-selskab, kan I stadig bruge Visitors. Vi samarbejder med flere p-selskab og vi sørger for, at gæsten helt automatisk får en p-tilladelse, som er gyldig for jeres p-pladser. Det eneste, du i dette tilfælde skal gøre ekstra, er at skrive din gæsts nummerplade, så klarer vi resten!

Hvordan kommer vi i gang?

I kan nemt komme i gang ved at ringe til os – så kan vi enten komme forbi og hjælpe med sætte jeres gruppe op og tilføje alle beboere til jeres gruppe, eller bare oprette en gruppe for jer. Herefter skal I bare downloade appen og begynde at bruge den!

Kan jeg bruge appen til både android og iPhone?

Ja! Vi har både en app klar til IOS og til Android.

Hvordan får min gæst at vide, hvor p-pladsen er henne?

Når du booker en p-plads til din gæst, får gæsten automatisk en sms med alle de informationer, man brug for. Gæsten kan også se billederne af p-pladsen, læse beskrivelsen og blive guidet derhen. Nemmere bliver det ikke!

Hvad koster det at bruge Visitors?

Det er altid gratis at komme i gang med Visitors – de første 3 måneder er gratis for jeres forening, herefter får I en fast lav pris.

Der er ingen pladser ledige i min gruppe - hvad gør jeg?

Hvis ikke der er nogen pladser ledige I din gruppe til at booke, kan du altid sende en forespørgsel og høre, om der er nogle af dine naboer, der kan undvære sin p-plads i tidsrummet. Så får alle dine naboer en notifikation og kan nemt svare på, om de kan undvære deres p-plads i tidsrummet eller ej.

Hvor mange medlemmer kan man have i en gruppe?

Så mange I har lyst til! I kan være alt fra to personer til flere hundrede – det er helt op til jer.

Hvordan tilføjer man nye medlemmer til gruppen?

Hvis du er administrator i en gruppe, kan du nemt sende en invitation til nye medlemmer – så er de allerede medlem, første gang de åbner Visitors.
Som Visitors-bruger, kan man også nemt anmode om at blive medlem af en gruppe ved at søge på gruppens navn – så kan gruppens administratorer nemt godkende nye medlemmer.

Vi ønsker at være flere administratorer i gruppen - hvordan gør vi?

I kan enten angive flere medlemmer som administratorer mens I opretter gruppen – ellers kan I også nemt ændre hvem, der skal være administratorer ved at vælge fanen grupper og trykke på de tre prikker ved den gruppe, du vil ændre. Her skal du trykke på ‘Rediger’, og vælge fanen ‘Administratorer’, hvorefter du kan vælge, hvilke medlemmer, der skal være administratorer af gruppen.

Vi har opsyn på vores p-pladser - kan vi stadig bruge Visitors?

Ja! Vi samarbejder med flere parkeringsselskaber – vi udsteder automatisk en p-tilladelse og sender den til jeres p-selskab. Det eneste, din gæst skal gøre, er at parkere!