FAQ

Hvordan virker Visitors?

Visitors er et værktøj til ejerforeninger, virksomheder eller boligområder, hvor der er problemer med parkering. Ved at samle beboerne i en Visitors-gruppe, gør man det nemt at booke en af sine naboers p-pladser til en gæst. Når du har booket en p-plads til en gæst, får gæsten automatisk en p-tilladelse og kan nemt blive guidet hen til den rigtige plads.

Hvis I har kontrol af jeres p-pladser af et autoriseret p-selskab, kan I stadig bruge Visitors. Vi samarbejder med flere p-selskab og vi sørger for, at gæsten helt automatisk får en p-tilladelse, som er gyldig for jeres p-pladser. Det eneste, du i dette tilfælde skal gøre ekstra, er at skrive din gæsts nummerplade, så klarer vi resten!

Hvordan kommer vi i gang?

I kan nemt komme i gang ved at ringe til os – så kan vi enten komme forbi og hjælpe med sætte jeres gruppe op og tilføje alle beboere til jeres gruppe, eller bare oprette en gruppe for jer. Herefter skal I bare downloade appen og begynde at bruge den!

Kan jeg bruge appen til både android og iPhone?

Ja! Vi har både en app klar til IOS og til Android.

Hvordan får min gæst at vide, hvor p-pladsen er henne?

Når du booker en p-plads til din gæst, får gæsten automatisk en sms med alle de informationer, man brug for. Gæsten kan også se billederne af p-pladsen, læse beskrivelsen og blive guidet derhen. Nemmere bliver det ikke!

Hvad koster det at bruge Visitors?

Det er altid gratis at komme i gang med Visitors – de første 3 måneder er gratis for jeres forening, herefter får I en fast lav pris.

Der er ingen pladser ledige i min gruppe - hvad gør jeg?

Hvis ikke der er nogen pladser ledige I din gruppe til at booke, kan du altid sende en forespørgsel og høre, om der er nogle af dine naboer, der kan undvære sin p-plads i tidsrummet. Så får alle dine naboer en notifikation og kan nemt svare på, om de kan undvære deres p-plads i tidsrummet eller ej.

Hvor mange medlemmer kan man have i en gruppe?

Så mange I har lyst til! I kan være alt fra to personer til flere hundrede – det er helt op til jer.

Hvordan tilføjer man nye medlemmer til gruppen?

Hvis du er administrator i en gruppe, kan du nemt sende en invitation til nye medlemmer – så er de allerede medlem, første gang de åbner Visitors.
Som Visitors-bruger, kan man også nemt anmode om at blive medlem af en gruppe ved at søge på gruppens navn – så kan gruppens administratorer nemt godkende nye medlemmer.

Vi ønsker at være flere administratorer i gruppen - hvordan gør vi?

I kan enten angive flere medlemmer som administratorer mens I opretter gruppen – ellers kan I også nemt ændre hvem, der skal være administratorer ved at vælge fanen grupper og trykke på de tre prikker ved den gruppe, du vil ændre. Her skal du trykke på ‘Rediger’, og vælge fanen ‘Administratorer’, hvorefter du kan vælge, hvilke medlemmer, der skal være administratorer af gruppen.

Vi har opsyn på vores p-pladser - kan vi stadig bruge Visitors?

Ja! Vi samarbejder med flere parkeringsselskaber – vi udsteder automatisk en p-tilladelse og sender den til jeres p-selskab. Det eneste, din gæst skal gøre, er at parkere!